Geldershoofd 80, Amsterdam
Telefoon 020 240 11 78
Email info@pbazo.nl

      
 
   
Coming Up
 
Events
 
Halls & Offices
    
 
       coming up     workshops     news     home grown     about us     contact  
  Home Grown Y2K14 #1  
 

Vele talenten komen bij NoLIMIT binnen en ontwikkelen zich hier verder. In de serie Home Grown showcasen we ze. In deze aflevering Alyah Kotadiny. 

Alyah Kotadiny, onze kleine dame met het mooie bos haar is er een om niet te onderschatten. Ze lijkt lief en breekbaar, maar is al vanaf September 2013 de leidinggevende van de co-programmeurs van Nolimit. En in de meeste gevallen is ze ook de productie coördinator tijdens onze evenementen. Dit is haar 2de jaar in Nolimit als stagiaire/co-programmeur en heeft al ruim 75 producties met ons team gedraaid.

Naast dat ze een geweldige productie coördinator geworden is, is Alyah ook een bijzonder goede zangeres en treed ze regelmatig op met haar band in de gospel scene.

De komende paar maanden worden bijzondere maanden, omdat ze na de teleurstelling van vorig jaar (waarin ze vanwege haar leerplicht niet een jaar er tussen uit mocht), in Augustus nu echt het moment dat ze naar Amerika gaat verhuizen om in LA te gaan studeren aan een Gospel muziek highschool.

We zullen haar enorm gaan missen, maar vinden het wel geweldig voor haar en een heuse inspiratie voor de rest van onze jongeren.

Tot dat moment mogen we nog van ongeveer 15 productie, waar ze onderdeel van zal zijn, genieten in de komende maanden.

  
     
   
 NoLIMIT is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]