Geldershoofd 80, Amsterdam
Planning 020 240 11 78
E-mail info@pbazo.nl

      
 
   
Coming Up
 
Events
 
Halls & Offices
    
 
       algemeen     zalen     tarieven     aanvraag zaalgebruik     werkplekken     omgeving     contact  
  Werkplekken  
 

Bent u op zoek naar een professionele en dynamische werkplek waar u uw gasten in stijl kunt uitnodigen en die verder gaat dan een standaard kantoor? Cultural Business Center NoLIMIT biedt het u.

NoLIMIT is gelegen op een boeiende locatie in Amsterdam Zuidoost omgeven door enkele flats, nabij de metro en tussen de A1, A2 en A10. Tegenover NoLIMIT ligt een grote kinderboerderij met onder andere loslopende kippen, geiten en paarden.

Een prachtige combinatie van stedelijk genieten met een landelijk gevoel. In een culturele en kleurrijke omgeving met passende kunst en veel groen is het goed toeven.

Naast de werkplekken die voldoende 'besloten' zijn om uw concentratie niet te verstoren zal de omgeving meewerken aan uw resultaat. En als u even wilt ontspannen of een praatje maken kunt u altijd gebruik maken van de loungeroom voor een kopje koffie op een ontspannen zitplek aan de leestafel of in de zithoek.

STANDAARDTARIEF
Voor € 175,- per maand heeft u een ruime werkplek binnen een van de kantoortuinen, die bestaat uit een luxe bureau met bureaustoel inclusief draadloos internet en gebruik van de loungeroom. Tevens kunt u vier keer week één uur gebruik maken van een spreekkamer en twee keer per week van een vergaderruimte. Daarnaast heeft u de beschikking over een kluis en eventueel een bureaublok op naam. Bij de balie kunt u tegen betaling gebruik maken van een kopieer-, scan- en faxapparaat. Archiefkasten (beperkt) zijn bespreekbaar.

PASSANTENTARIEF
Voor € 25,- per dag of € 50,- per week kunt u gebruik maken van een werkplek.

BESLOTEN KANTOORRUIMTE
Op offerte basis.

  
     
   
 NoLIMIT is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]